Contact

Herba Service biedt ook producten aan van Marma in Heist-Op-Den-Berg en omstreken. Dit zijn ecologische en biologische producten.

Levering

Koopt u voor 50 euro of meer, dan wordt uw verzending gratis geleverd binnen een straal van 15km rond Putte. Marma heeft meer dan 4000 natuurlijke alternatieven. Het gamma bevat zowel voeding, verzorgings- als lifestyleproducten en schoonmaakmiddelen. In uw dagelijks leven bieden wij dus een alternatief aan om een gezonde levensstijl aan te meten en te behouden.

Voor voeding kan u kiezen uit dagelijkse voeding zowel vers, diepvries als droge voeding. Ook bieden we vleesvervangers aan voor vegetariërs en vaganisen. Daar komen nog eens de glutenvrije, lactosevrije en suikervrije producten bij, fruitdranken, thee, voedingssupplementen en natuurlijke kruiden. Wat u ook verkiest, wij hebben het zeker in ons gamma!

Wenst u deze gezonde levensstijl ook door te trekken in uw dagelijkse verzorging? Ook dat is prima mogelijk met ons gamma haarverzorging, badproducten, lichaams- en gelaatsverzorging en noem maar op. Of misshien wil u uw schoonmaak doen met zo min mogelijk schadelijke producten? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact opnemen

Interesse in de Marma producten? Neem dan snel contact op en wij staan u graag bij met raad en advies. Of surf alvast naar http://www.marma.be voor meer info.

Contacteer ons!
03 500 11 52