Contact

De gezondheidsproducten van Herba Service? Ik spreek uit ervaring!

Paul Likens is al jarenlang personal coach bij Herbalife en andere gezondheidsmerken

Als welzijnscoach ben ik gepassioneerd door gezond leven. Daarom gebruik ik alle producten die ik aanbied zelf en vertegenwoordig enkel merken waar ik zelf voor 100% achter sta. Met de merken uit mijn portefeuille heb ik tussen de 10 en 20 jaar ervaring. Ik geef u dan ook graag persoonlijk en gedetailleerd advies op maat van uw wensen en behoeften. Als personal coach zorg ik bovendien voor de juiste begeleiding en opvolging. Zo streven we samen naar een gezonder en gelukkiger leven!

Voor iedereen het juiste product

Ik heb ervoor gekozen om een breed gamma aan te bieden, zodat ik steeds voor iedereen het nodige in huis heb. Wil u gewicht verliezen? Meer energie krijgen? Zoekt u glutenvrije voeding? Of voedingssupplementen voor uw viervoeter? Bij Herba Service bied ik producten aan van Herbalife, Soepafix®, Blueberry Fields en Animavital. Voor ieder wat wils dus.

Snelle service

Bel of mail mij gerust. Ik beantwoord elke mail zo snel mogelijk en voorzie u graag binnen enkele dagen al van de door u geselecteerde producten.

Zoekt u een personal coach van Herbalife in Heist-Op-Den-Berg? Een vertegenwoordiger van Soepafix®, Animavital of Blueberry Fields? Aarzel niet om Herba Service te contacteren!

Contacteer ons!
03 500 11 52