Contact

Wist u al wat de blauwbes voor uw gezondheid kan betekenen?

Herba Service is Blueberry Fields-distributeur in uw regio

Gezonder leven en lekker eten gaan hand in hand wanneer u de producten van Blueberry Fields in huis haalt. Blauwbessen zijn niet alleen een lekkere snack, maar ook voordelig voor uw gezondheid. Blueberries zitten vol antioxidanten, vitamines A, B en C, mineralen en spoorelementen.

Herba Service is de Blueberry Fields-verdeler in regio Heist-Op-Den-Berg. Vanuit eigen overtuiging bied ik zowel de blauwbessen als de afgeleide producten ervan aan.

Vers van het veld

De blueberries die vindt bij Herba Service komen rechtstreeks van het veld in Limburg. Er gaat dus geen ver transport aan vooraf en versheid is gegarandeerd. Bovendien worden de blauwbessen op een duurzame manier geteeld.

De lekkerste blauwbesproducten

Naast de blauwbessen op zich vindt u bij mij ook tal van overheerlijke, ambachtelijk bereide producten zoals confituren, sappen en gelei. Kwaliteit primeert altijd!

Wenst u vrijblijvend advies? Bent u geïnteresseerd in de blauwbessen of blauwbesproducten? Bij mij krijgt u altijd persoonlijke en eerlijke informatie. Blueberry Fields in Heist-Op-Den-Berg? Bel of mail mij gerust. Of surf alvast naar www.blueberryfields.be voor meer info.

Op bestelling levering aan huis mogelijk via de post. Tarief afhankelijk van het gewicht. Vraag maar info via email of telefoon!

Contacteer ons!
03 500 11 52