Contact

Producten van Biofresh, geleverd in Heist-Op-Den-Berg en omstreken, vindt u terug bij Herba Service. Dit zijn dagverse groenten en fruit, zuivel, kaas, vegetarische producten, wijn, noten en zaden, koffie en thee, gedroogde vruchten en noem maar op. Ook maken diepvries en niet-voeding deel uit van het assortiment.

Innovatieve producten

De dag van vandaag wil iedereen gezonder en anders gaan leven. Daarom biedt Biofresh een diversiteit aan producten aan van biologische kwaliteit. Het doel is om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. En iedereen kan daar een steentje bij bijdragen. 

Op zoek naar lactosevrije, suikervrije, glutenvrije of vegetarische producten? Of misschien wil u een totaal andere wending nemen en niet enkel letten op uw voeding maar ook uw dagelijkse schoonheidsproducten? Wij hebben alles in de aanbieding, zelfs dierenvoeding komt hier aan bod. Wat u ook verlangt, welke weg u ook wenst in te slaan: Biofresh heeft de producten zeker en vast in huis die u verkiest.

Contactopname

Interesse in deze producten? Neem dan snel contact op met Herba Service of surf alvast naar http://www.biofresh.be voor meer info. Deze producten worden snel en makkelijk geleverd over heel België bia Bpost. Koopt u voor 50 euro of meer, dan wordt uw verzending gratis geleverd binnen een straal van 15km rond Putte. 

Contacteer ons!
03 500 11 52